vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Daarom Zegwaard

  • Actief in heel Utrecht
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Bel direct   phone icon 015 262 61 61mail icon Plan uw afspraak

Rioolreparatie

Rioolreparatie – ook dat doen wij!

Een belangrijk deel van onze activiteiten bestaat uit het repareren van rioleringen (rioolreparatie). Dat een riolering kapot kan gaan, zal u niet verbazen. Maar weet u ook wat de oorzaken hiervan zijn?

Mogelijke oorzaken kapotte riolering

Waardoor kan een rioolreparatie nodig zijn?

  • Oudere rioolbuizen zijn vaak gemaakt van gresbuis. Dit soort buizen zijn kwetsbaar en kunnen leiden tot problemen.
  • Wanneer er problemen zijn met de doorstroming van het afvalwater naar de hoofdriolering, kan dit deel van de riolering verstopt raken en zelfs breken.
  • Het riool verzakt en er blijft allerlei vuil hangen op het punt van de verzakking. Dit zal leiden tot een verstopping en mogelijk zelfs tot een breuk in de rioolbuis.

Ook de wortelgroei van bomen leidt vaak tot problemen. Wij hebben diverse oplossingen hiervoor. Echter zal het uiteindelijk vaak neerkomen op het vervangen van de riolering, tenzij we dit kunnen voorkomen!

Rioolinspectie met camera

Om de oorzaak van een rioolprobleem te vinden, zetten we vaak camera’s in. Dit biedt ons de mogelijkheid om goed onderzoek te doen binnen de riolering. Hiermee kunnen wij voor u een goed onderbouwd rapport opstellen en heeft u de zekerheid dat u precies weet wat er mis is met de buizen. Bovendien is de offerte gebaseerd op feiten en niet op aannames. Wel zo fijn om te weten!

Ervaar zelf hoe goed en snel Ontstoppingsdienst Utrecht uw problemen op het gebied van rioolreparatie kan oplossen. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of mailen.

Ontstoppingsdienst Utrecht is een initiatief van Zegwaard Rioolontstopping. Dé professionele rioolexpert met een landelijke dekking.

Gerelateerde diensten

vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Rioolproblemen in de regio Utrecht opgelost

Inclusief voorrijkosten en een halfuur arbeid.
Meer informatie