vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Daarom Zegwaard

  • Actief in heel Utrecht
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Bel direct   phone icon 015 262 61 61mail icon Plan uw afspraak

Dakgrind

Dakgrind laten weghalen en aanbrengen

Heeft óf gaat u uw dak vervangen of laten repareren? Dan zijn er een paar punten die u vooraf moet weten. Zo is het belangrijk dat wanneer er een vervanging of reparatie aan het dak plaatsvindt eerst het dakgrind verwijderd wordt. Bij Rioolontstopping Utrecht beschikken wij over speciale vrachtwagens die ervoor zorgen dat dit zo succesvol mogelijk wordt uitgevoerd. Door middel van speciale zuigmachines in de vrachtwagen wordt het snel en eenvoudig opgezogen. Indien nodig kan het dakgrind worden gereinigd in een speciale grindwasinstallatie, waarna het geschikt is voor hergebruik en teruggespoten kan worden op uw dak.

Als u nieuwe dakbedekking of een reparatie aan uw dak heeft laten uitvoeren, is het vaak nodig om nieuw dakgrind aan te brengen. Het biedt bescherming tegen UV-straling en regenwater en houdt losliggende dakbedekking keurig op zijn plaats. Het handmatig uitlopen en aanbrengen van dakgrind is een zware en arbeidsintensieve werkzaamheid, waarvoor blaastechniek de ideale uitkomst biedt. De speciale vacuümwagens van Rioolontstopping Utrecht kunnen middels lange slangen het dakgrind opspuiten. Ons personeel is gespecialiseerd in het snel en vakkundig uitvoeren van deze taak.

Bijzondere toepassingen op uw dak?

Naast het aanbrengen van dakgrind zijn er nog meer toepassingen waarbij de blaastechniek vele voordelen kan bieden. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van daktuinen waarbij Rioolontstopping Utrecht het vervangen van aarde of bemesting kan verzorgen. Heeft u andere werkzaamheden waar u onze hulp bij kunt gebruiken? Neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend een passend voorstel kunnen aanbieden.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of mailen.

Ontstoppingsdienst Utrecht is een initiatief van Zegwaard Rioolontstopping. Dé professionele rioolexpert met een landelijke dekking.

Gerelateerde diensten

vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Rioolproblemen in de regio Utrecht opgelost

Inclusief voorrijkosten en een halfuur arbeid.
Meer informatie