vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Daarom Zegwaard

  • Actief in heel Utrecht
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Bel direct   phone icon 015 262 61 61mail icon Plan uw afspraak

Dempen

Zwembad of vijver dempen

Wilt u een zwembad of vijver weghalen? Dan bent u bij Rioolontstopping Utrecht aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste materialen om snel en eenvoudig een grote oppervlakte te dempen. Met onze speciale spuitwagen kunnen grote hoeveelheden zand in een oud zwembad of vijver worden gespoten. Het grote voordeel van het opspuiten van een zwembad of vijver is dat er weinig tot geen graafwerk aan te pas hoeft te komen. Maar onze blaastechniek kan ook worden ingezet bij de afwerking van een bouwproject.

Doordat onze vacuümwagens beschikken over lange blaasslangen, kunnen zelfs de meest lastige plekken worden bereikt.

Olietank dempen

Bij Rioolontstopping Utrecht kunt u buiten het dempen van een zwembad of vijver ook terecht voor het afvullen van gesaneerde olietanks. Door onze geavanceerde blaastechniek en materialen kan in korte tijd uw olietank worden afgevuld. Volgens de wet hoeven olietanks die na 1 maart 1993 en voor 1 januari 1991 door een KIWA-erkend bedrijf zijn gesaneerd, niet te worden verwijderd uit de tuin. Deze erkenning houdt in dat de tank is geleegd en schoongemaakt. Deze moet vervolgens wel worden afgevuld met schoonzand of een ander goedgekeurd vulmiddel. Wanneer u uw olietank wilt dempen, bent u bij Rioolontstopping Utrecht aan het juiste adres!

Bent u benieuwd of de blaastechniek voor u de juiste oplossing is? Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of mailen.

Ontstoppingsdienst Utrecht is een initiatief van Zegwaard Rioolontstopping. Dé professionele rioolexpert met een landelijke dekking.

Gerelateerde diensten

vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Rioolproblemen in de regio Utrecht opgelost

Inclusief voorrijkosten en een halfuur arbeid.
Meer informatie