vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Daarom Zegwaard

  • Actief in heel Utrecht
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Bel direct   phone icon 015 262 61 61mail icon Plan uw afspraak

Kruipruimtes

Last van vochtproblemen in de kruipruimte?

Wist u dat de kruipruimte onder uw pand van groot belang is? Zo gaat er bijvoorbeeld via de vloer al ruim tien procent van de warmte verloren. Maar ook problemen zoals wateroverlast of vochtproblemen ontstaan regelmatig in de kruipruimtes. Hoewel een vochtprobleem in een kruipruimte of kelder in de meeste gevallen voorkomt bij oudere woningen, zijn nieuwbouwwoningen er niet immuun voor. Wateroverlast kan ernstige waterschade toebrengen aan de fundering van uw pand. Daarnaast bestaat er een risico op het optreden van schimmel. Het is dus erg belangrijk om vochtproblemen snel te herkennen en te verhelpen. Heeft u weleens stankoverlast of last van kleine vliegjes in huis? Dan kan het weleens zo zijn dat u vochtproblemen in uw kruipruimte of kelder heeft.

Hoe ontstaan vochtproblemen in de kruipruimtes?

Vochtproblemen en wateroverlast in de kruipruimtes kunnen verschillende oorzaken hebben. Denk aan een lekkage in de dakgoot of buitenleiding waarbij het water langs de muur loopt. Ook kan door een hevige regenval de riolering overbelast raken waardoor het water uit de riolering terug kan lopen met als resultaat een ondergelopen kelder of kruipruimte.

De kruipruimte laten uitzuigen of isoleren

Wanneer u een probleem heeft met uw kruipruimte of kelder is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost. Bij Rioolontstopping Utrecht beschikken wij over de kennis en het materiaal om u een passende oplossing te bieden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw kruipruimte of kelder wordt uitgezogen of geïsoleerd. Het isoleren van een kruipruimte zorgt niet alleen voor minder warmteverlies in uw pand, het draagt ook bij tegen vochtoverlast. Het isoleren vindt plaats via een blaastechniek waarbij er schelpen in de kruipruimte of kelder worden geplaatst. Wat de oorzaak of het probleem ook is, het ervaren team van Rioolontstopping Utrecht weet altijd wel een passende oplossing te vinden.

Voor meer informatie, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of mailen.

Ontstoppingsdienst Utrecht is een initiatief van Zegwaard Rioolontstopping. Dé professionele rioolexpert met een landelijke dekking.

Gerelateerde diensten

vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Rioolproblemen in de regio Utrecht opgelost

Inclusief voorrijkosten en een halfuur arbeid.
Meer informatie