vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Daarom Zegwaard

  • Actief in heel Utrecht
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Bel direct   phone icon 015 262 61 61mail icon Plan uw afspraak

Riool ontstoppen Utrecht

Riool ontstoppen Utrecht? Denk aan Ontstoppingsdienst Utrecht!

Heeft u een professioneel bedrijf nodig dat uw riool kan ontstoppen in de omgeving van Utrecht? Of een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van uw riolering? Dan is Ontstoppingsdienst Utrecht de juiste keuze!

Mocht u in de regio van Utrecht een riool hebben dat ontstopt moet worden, vraag dan zeker eens naar onze mogelijkheden. Niet alleen hebben onze mensen vele jaren ervaring en gebruiken wij altijd de juiste apparatuur, ook weten wij heel goed hoe vervelend een verstopt riool is voor onze klanten. Ontstoppingsdienst Utrecht kan u in dit soort gevallen zeker helpen voor een vast en scherp tarief!

Voordelen van ontstoppingsdienst Utrecht voor u:

  • Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden en op feestdagen
  • Wij hebben altijd de juiste oplossing voor uw probleem
  • Onze kennis, gereedschap & jarenlange ervaring voor uw gemak

Alle werkzaamheden kunnen wij uitvoeren, van een eenvoudige ontstopping tot aan een volledige renovatie van de riolering. Verder hebben wij ook de juiste oplossingen voor bijvoorbeeld een verstopte vaatwasser, een verstopte wc of een verstopte afvoer van een gootsteen.

Wanneer uw probleem hier niet tussen staat, kunt u contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij alles wel eens gezien en meegemaakt.

Wanneer uw riolering ontstopt moet worden in de regio van Utrecht, lost Ontstoppingsdienst Utrecht dit voor u op. Voor meer informatie, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of mailen.

Ontstoppingsdienst Utrecht is een initiatief van Zegwaard Rioolontstopping. Dé professionele rioolexpert met een landelijke dekking.

Gerelateerde diensten

vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Rioolproblemen in de regio Utrecht opgelost

Inclusief voorrijkosten en een halfuur arbeid.
Meer informatie