vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Daarom Zegwaard

  • Actief in heel Utrecht
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Bel direct   phone icon 015 262 61 61mail icon Plan uw afspraak

Rioolinspectie met camera

Rioolinspectie met camera – optimaal gebruik van technologie!

Stelt u eens voor dat u last heeft van een probleem in uw riolering. Met die vervelende lucht die zich door het hele pand verspreidt of nog erger. Iedereen heeft ernaar gekeken maar kan de oorzaak niet vinden. Dan wordt het tijd voor een rioolinspectie met camera, ook wel riool camera inspectie genoemd, door de professionals van Ontstoppingsdienst Utrecht.

Wij maken graag gebruik van de laatste technologie om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ook zorgen we ervoor dat onze werkzaamheden zo min mogelijk overlast veroorzaken.

Hoe werkt een rioolinspectie met camera?

Door een rioolinspectie te doen kunnen we de binnenkant van de riolering bekijken. Vooraf maken we de riolering schoon en gaan vervolgens onze specialisten met een camera aan het werk. Zo kunnen we eenvoudig zien waar de verstoppingen zijn. Ook kunnen we zien welke stukken van het riool onderhoud nodig hebben of zelfs vervangen dienen te worden. Na zo’n rioolinspectie geven we een vrijblijvend advies en offerte over de eventuele gebreken.

Meer weten?

Ervaar zelf hoe wij een rioolinspectie met camera of de door ons gebruikte technologie in uw voordeel kunnen toepassen bij Ontstoppingsdienst Utrecht. Neem contact met ons op. Bel (015 – 262 61 61) of mail (info@zegwaard.nl).

Ontstoppingsdienst Utrecht is een initiatief van Zegwaard Rioolontstopping. Dé professionele rioolexpert met een landelijke dekking.

Gerelateerde diensten

vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Rioolproblemen in de regio Utrecht opgelost

Inclusief voorrijkosten en een halfuur arbeid.
Meer informatie