vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Daarom Zegwaard

  • Actief in heel Utrecht
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Bel direct   phone icon 015 262 61 61mail icon Plan uw afspraak

Wc ontstoppen

Wc ontstoppen in Utrecht?

Ook daarvoor bent u bij Ontstoppingsdienst Utrecht aan het juiste adres!
Wilt u het eerst zelf proberen? Dan vindt u hier handige tips.

Signalen dat ontstoppen van het toilet nodig is

Maar eerst: hoe kunt u de signalen herkennen dat uw wc ontstopt moet worden? Voordat uw toilet volledig verstopt zit, merkt u vaak al dat uw wc aandacht nodig heeft. Denk aan water en toiletpapier dat steeds moeilijker doorspoelt of borrelende geluiden uit het toilet.

Natuurlijk komen wij graag bij u langs om uw wc te ontstoppen. En omdat wij weten hoe vervelend die situatie is, doen wij dat snel, professioneel en met een minimum aan overlast voor de klant. Dit doen wij door gespecialiseerde apparatuur te gebruiken waardoor we snel de problemen in de afvoer kunnen vinden en oplossen.

Toch kunt u zelf ook vaak actie ondernemen.

Zelf uw wc ontstoppen – tips

Wist u dat wc-papier de belangrijkste oorzaak is dat een wc ontstopt moet worden? Als u dat weet dan zijn de volgende acties die u zelf kunt ondernemen, logisch. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Als u een lange handschoen aantrekt dan kunt u zelf voelen of de verstopping aan het begin van de afvoer zit. Zo ja, dan kunt u deze vaak eenvoudig verwijderen.
  • Door een ontstopper te gebruiken en deze rustig op en neer te bewegen ontstaat er een onderdruk in het water. Dat kan er voor zorgen dat de verstopping loskomt.
  • Lukt het niet op deze manieren dan kunt u ook overwegen om zelf een chemische ontstopper te gebruiken. Lees dan ALTIJD eerst goed de gebruiksaanwijzing. Deze chemische wc-ontstoppers zijn vaak gewoon bij de supermarkt of de bouwmarkt te koop.
  • Met een ontstoppingsveer kunt u ook goede resultaten bereiken. Dit soort veren zijn door hun flexibiliteit en lengte goed bruikbaar om verstoppingen op te heffen. Een ontstoppingsveer kunt u kopen in een bouwmarkt.

Als u het toch liever overlaat aan een professional, dan komt de Ontstoppingsdienst Utrecht graag bij u langs. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of mailen.

Ontstoppingsdienst Utrecht is een initiatief van Zegwaard Rioolontstopping. Dé professionele rioolexpert met een landelijke dekking.

Gerelateerde diensten

vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Rioolproblemen in de regio Utrecht opgelost

Inclusief voorrijkosten en een halfuur arbeid.
Meer informatie