vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Daarom Zegwaard

  • Actief in heel Utrecht
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Bel direct   phone icon 015 262 61 61mail icon Plan uw afspraak

Gootsteen verstopt

Gootsteen verstopt?

Ook daarvoor kunt u bij Ontstoppingsdienst Utrecht terecht!

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: een verstopte gootsteen in de keuken of een afvoer in de douche die niet meer lekker doorloopt. En natuurlijk de wasbak in de badkamer die vol water blijft staan. Het zijn eigenlijk allemaal varianten van een verstopte gootsteen. En vaak ook prima op te lossen door de gebruiker zelf.

Hier kunt u lezen wat u zelf kunt doen. Mocht u dit liever door een vakman laten oplossen, dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met de professionals van de ontstoppingsdienst Utrecht.

Oorzaken en gevolgen van een verstopte gootsteen

De reden dat de afvoer verstopt raakt, is meestal dat etens-, vet- en/of zeepresten niet goed genoeg afgevoerd kunnen worden. Dit leidt ertoe dat het water langzamer dan normaal wegloopt uit de gootsteen of zelfs helemaal niet meer wegloopt. Hierbij kan er een vervelende lucht uit het doucheputje komen en borrelende geluiden uit de gootsteen.

Hoe kunt u dit zelf oplossen?

  • Veel van dit soort problemen kunnen met een plopper opgelost worden. Door deze op de afvoer te plaatsen en rustig op en neer te bewegen, komt de verstopping vaak gewoon los.
  • Ook het loskoppelen van de zwanenhals en het goed schoonmaken hiervan lost vele problemen op.
  • Mochten deze twee oplossingen niet werken dan kunt u een chemische ontstopper proberen. Lees ALTIJD de gebruiksaanwijzing. Bij verkeerd gebruik kunnen dit soort middelen vervelende gevolgen hebben.

Wanneer uw gootsteen verstopt zit, staat Ontstoppingsdienst Utrecht altijd voor u klaar. Neem contact met ons op, u kunt ons bellen en mailen.

Ontstoppingsdienst Utrecht is een initiatief van Zegwaard Rioolontstopping. Dé professionele rioolexpert met een landelijke dekking.

Gerelateerde diensten

vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Rioolproblemen in de regio Utrecht opgelost

Inclusief voorrijkosten en een halfuur arbeid.
Meer informatie