vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Daarom Zegwaard

  • Actief in heel Utrecht
  • 24/7 bereikbaar
  • Professioneel
  • Groot wagenpark

Bel direct   phone icon 015 262 61 61mail icon Plan uw afspraak

Pompputten

Storing aan de pompput?

Een pompput zorgt ervoor dat overtollig water onder druk wordt afgevoerd. Wanneer er zich problemen voordoen bij een pompput is het dan ook van groot belang dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Met name storingen en slijtage zijn twee veel voorkomende problemen bij pompputten. Deze problemen kunnen voor veel wateroverlast en schade zorgen. Storingen en slijtage kunnen ontstaan door overmatig zand en vuil in de pomp. Hierdoor kan de pomp uiteindelijk beschadigd raken en niet goed meer functioneren.

Hoe moet een pompput worden onderhouden?

Om problemen en eventuele beschadigingen aan uw pompput te voorkomen is het belangrijk dat u regelmatig uw pompputten laat onderhouden. Hiermee verlengt u de levensduur van uw pompen én voorkomt u dat u onverwachts zonder pompput komt te zitten. Bij het reinigen wordt de pomp eerst volledig leeg gezogen. Vervolgens kan de gehele binnenkant worden gereinigd. Buiten het reinigen van de wanden worden ook de vlotters gecontroleerd en schoongemaakt.

Bij Rioolontstopping Utrecht beschikken wij over de perfecte materialen en het gecertificeerde personeel om uw pompputten te reinigen, repareren én onderhouden. Wij weten precies wat er belangrijk is aan het onderhoud van een pompput en hoe wij u hiermee het beste van dienst kunnen zijn.

Heeft u meer informatie nodig of heeft u vragen over het onderhouden van uw pompput? Voor meer informatie, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of mailen.

Ontstoppingsdienst Utrecht is een initiatief van Zegwaard Rioolontstopping. Dé professionele rioolexpert met een landelijke dekking.

Gerelateerde diensten

vanaf
€ 112,50
Excl. BTW

Rioolproblemen in de regio Utrecht opgelost

Inclusief voorrijkosten en een halfuur arbeid.
Meer informatie